Jinan Leader Machinery Co.,Ltd

Wij zijn geëngageerd aan Amandel die Productielijn en De industrie van de Pindakaasmolen schillen

Select Language

Vraag een offerte aan

Sales & Support 86-531-82633959

English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
中文
Thuis Producten Peanut Crusher Machine

Korenmolen van de de machine kan de nieuwe stijl van de pindamaalmachine worden aangepast

Contacteer ons
Mr. Jayson Tel:86-531-82633959

Address: Leader Industrial Park,Jinan,Shandong

Email: jayson@ldfoodmachine.com

Ik ben nu Online Praatje

Korenmolen van de de machine kan de nieuwe stijl van de pindamaalmachine worden aangepast

1
Peanut crusher machine new style flour mill can be adjusted
Product Details:
Plaats van herkomst: Shandong, China (Vasteland)
Merknaam: LD
Certificering: CE, ISO9001
Modelnummer: LD-420, LD520, LD-720
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Neutraal pakket, Houten pakket
Levertijd: 30days
Betalingscondities: Onderhandeling
Levering vermogen: ontworpen
Min. bestelaantal: 1set
beschrijving

Korenmolen van de de machine kan de nieuwe stijl van de pindamaalmachine worden aangepast

Deze machine is mijn bedrijf ontwikkeld pindapoeder de machines voor speciale doeleinden, eenvoudige verrichting, makkelijk te gebruiken, hoge opbrengst hebben, en de niet vettige voordelen van a in poeder, zijn er een verscheidenheid van specificaties voor klanten om te kiezen. Het apparaat dat uit 2 niveaus van haardplaat wordt samengesteld en sorteert 1 rol, als de haardplaat voor éénmalig gebruik, afzonderlijke rolverwerking deeltjes is. En bezit de kenmerken van grote productie.

Structuurprincipe:
Dit nieuwe type van snijmachine dat op basis van de originele snijder wordt gewijzigd. Door machine te hijsen kan het voer, het besnoeiingsmateriaal gelijk dat binnen de voervultrechter wordt verspreid, het mes op de eerste ruwe besnoeiing maken, dan door secundair en fijn knipsel dat gelijk wordt gehakt. Dan door de essentie van messenknipsel, de scherpe grootte van het messenhiaat regelbaar, besnoeiing in verschillende specificaties van het materiaal, en classificatie van distributie van het scherm met verschillende specificaties en materialen door het het schermstuk van granularity classificatie om de vereiste specificaties te bereiken.
(het nessary deel van de klant om naar gelang de behoefte aan de grootte van de deeltjesgrootte te kiezen kan of niet aanpassen)
Verrichting:
1. De eerste controle of er op de transmissiedelen los zijn, alvorens de aanwezigheid van abnormaal te elimineren lawaai tijdig te beginnen.
2. Verbind het machtskoord elke elektrische delen beschadigd lekkagefenomeen is.
3. Na het controleren van materiaal normaal begin die niets uitvoeren, op zijn beurt, het het rangschikken scherm, snijder, hijstoestel, terwijl wanneer sluiting.
4. De onzuiverheden na het drogen van materiële verwijdering van buitenlands lichaam, om schade aan de snijder te verhinderen, en dan het materiaal te zetten in de vultrechter, passen de grootte van de vultrechterlossing deur en het vervoeren van riemsnelheid, voer en het scherpe messen scherpe materiaal aan.
5. Volgens het klantenverzoek om het hiaat van het plakmes, besnoeiing in de verschillende materialen van het specificatiesdeeltje aan te passen
6. Het mes boven en beneden de rug van het regelende handvat, maakt het vaste GLB-draaihandvat los, om de ontruiming binnen kleiner aan te passen, verwijderde de klein deeltjesgrootte, terwijl granularity, de plaat van de verwijzingsaanpassing aan beide kanten van de schaal. Het mes boven en beneden binnenkant met het plaatsen van steunpunt, de minimum de plaats te bepalen van ontruiming kan niet aanpassen, om schade te vermijden het blad wanneer het twee messencontact, de kwaliteit van de besnoeiing beïnvloedt.
7. Het materiaal wordt gesneden in het scherm, het schermoppervlakte het rangschikken. Het vervangen van zeef volgens de eis van klanten te bereiken vereiste productspecificaties
8. Het scherpe materiaal lijkt duidelijk geblokkeerd netwerk, tenzij affect de lossing, hoge olie, het olieresidu op tijd op het materiaal schoonmaakt, verzekert schone hygiëne.
9. Er zijn twee soorten de structuur van het zeeflichaam, een wapen van het zeeflichaam binnen rubberlager, een de lentesteun, trillingstransmissie.
Bout 10. Transmissiedelen, elektrische apparaten, de lijn, controleren de olie regelmatig, hebben uitgesloten problemen op tijd, om het normale gebruik te verzekeren.
Het de riemgebruik van hijstoestelpvc na een fenomeen van de periode lopend afwijking kan voorkomen, aanpassend bouten op beide einden van de verfijning, kan niet aanpassen, draai nemen om strakke kant in werking te stellen die zijrand.

Ons Kwaliteitscertificaat en onze eer Korenmolen van de de machine kan de nieuwe stijl van de pindamaalmachine worden aangepast

Verpakking & het Verschepen

Pakket

Korenmolen van de de machine kan de nieuwe stijl van de pindamaalmachine worden aangepast

Onze klant

Korenmolen van de de machine kan de nieuwe stijl van de pindamaalmachine worden aangepast

Door sterke triplexdoos of volgens de eisen van klanten

 

Vervoer

Door overzees van Qingdao, China

Na de verkoopdienst:

De delen leveren de dienst:

Wij verantwoordelijk voor het leveren van betrouwbare kwaliteitsdelen aan kopers voor vrij wanneer machine die de fabriek verlaten. Als na het ontvangen van machine en vereis nog meer delen, kunnen wij hen van betrouwbare en redelijke prijs voorzien om ononderbroken productielijn te verzekeren.

 

Korenmolen van de de machine kan de nieuwe stijl van de pindamaalmachine worden aangepast

 

Welkom om ons fabriek en bedrijf, hoop te bezoeken kunnen wij een oude samenwerking bereiken 

 

 

Als u om het even welke vragen en vereisten over onze producten hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren! Ik zal mijn beste proberen om geschikte producten voor u te vinden!

 

 Korenmolen van de de machine kan de nieuwe stijl van de pindamaalmachine worden aangepast

Wij zijn geëngageerd aan de de machineindustrie van de Pindamaalmachine

Wij hebben ook de machine van de Pindamaalmachine. Het eenheidsmateriaal heeft hoog mechanisatieniveau, hoge betrouwbaarheid, en het wordt volledig verzegeld. Zo kan het het niveau van uitstekende kwaliteit van pindakaas en de gewone machine van de Pindamaalmachine verwerken. Voorts kan het regelmatig type en gewone sesamboter ook veroorzaken.

 

 

andere over
Contacteer ons
Mr. Jayson
  • Leader Industrial Park,Jinan,Shandong
  • Tel:86-531-82633959
Uit:
Vul uw e-ID te behagen.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons
(530/3000)